Crank it up met Boola Boola.

Wij zijn gespecialiseerd in Crank tafels, ofwel een in hoogte verstelbare tafel! Een Crank tafel kan opgedraaid worden van 75 naar 110 cm tafelhoogte, multifunctioneel! Omdat wij rechtstreeks en exclusief met de fabrikant samenwerken, kunnen wij jouw unieke opdraaibare Crank tafel of onderstel volledig op maat maken. Een specifieke kleur of afmeting? Geen probleem we kunnen het voor je maken!

Crank onderstellen

Het ijzeren Crank tafelonderstel kun je naar eigen smaak samenstellen. Het onderstel kan in iedere RAL-kleurcode gemaakt worden. Bekijk hier de ral kleuren waarmee wij werken om te zien of jouw favoriete kleur ertussen zit: https://ral-nummers.nl/ral-classic-kleuren/ Daarnaast kun je bij ons kiezen uit verschillende Crank tafelonderstel modellen. Laat ons vooral weten wat je gedachten zijn!

Diverse tafelbladen

De tafelbladen passen op ieder onderstel. De bladen variëren in lengte van 180 tot 360 cm, kies jouw maat! Wij hebben vier soorten: Boomstam; Acacia tafelblad met natuurlijke rondingen en contrasten. Solide hout; een rechthoekig modern houten blad van mango hout. Metaal & hout; een houten blad omlijst met een metalen frame. Glas; kristal helder glas of in smokey glass uitvoering.

Natuurlijk hout

We vertellen er wel graag bij dat de houten tafelbladen een natuurproduct zijn, hierdoor wordt deze robuuste industriële tafel ook warm qua uitstraling. Houtnerven of een putje in het hout is onderdeel van de charme van het natuurproduct. Onze tafels zijn stuk voor stuk handgemaakt en komen niet uit de 3D printer waardoor ieder blad ook uniek is. De tafelbladen krijgen van ons een extra beschermlaag.

In hoogte verstelbare tafel Crank

In hoogte verstelbare tafel

Deze in hoogte verstelbare tafel is een nieuwe versie van de oude werktafels uit de industriële revolutie. Deze industriële tafel is niet zomaar een stuk ijzer met houten blad. Dit is een multifunctionele in hoogte verstelbare tafel die nuttig was in oude fabrieken, maar nu in het comfort van je eigen huis. In het begin van de vorige eeuw hadden fabrieksarbeiders tafels nodig die vooral stevig gebouwd waren en zich konden aanpassen aan de uit te voeren taak. Met een onderstel van gietijzer dat het tafelblad op verschillende hoogten kan draaien, konden de werknemers gaan zitten voor lange taken of gaan staan voor snelle assemblagetaken.

Crank it up!

De robuuste ijzeren onderdelen en draaiwielen geven letterlijk gewicht aan de industriële uitstraling in je huis. De industriële Crank tafels kunnen worden ingezet als eettafel, vergadertafel, leestafel, bureau of zelfs als bartafel voor een mooi feest! In je kantoor kunnen ze dienen als geweldig middelpunt in een ruimte, ontvangsttafel of bijvoorbeeld showtafel voor je producten. Maar waar deze opdraaibare tafel ook staat, hij zal de geschiedenis van de industriële revolutie met zich meedragen. Het belangrijkste kenmerk van een Crank tafel is natuurlijk de spindel (Crank) waarmee je de tafel omhoog en omlaag draait.

Neem spierballen mee

Een Crank tafel met een massief gietijzeren onderstel én een massief houten blad… je hebt spieren nodig om deze krachtpatser te verplaatsen. Een standaard industriële Crank tafel voor 6 tot 8 personen met houten blad weegt minstens 250 KG! Daarentegen draai je de opdraaibare tafel met gemak omhoog en omlaag met behulp van de Crank! De onderstellen passen op een tafelblad vanaf 180 cm tot 350 cm lengte. Heb je zelf al een tafelblad? Geen probleem, we kunnen voor jou een Crank onderstel maken die perfect past op jouw tafelblad in de kleur die jij mooi vindt. Behoefte aan wat inspiratie, volg onze designs op @instagram.